Onyx Uitvaart | Condoleance

Condoleance

Op deze pagina kunt u uw condoleancebericht achterlaten voor de familie. Ook kunt u, indien beschikbaar, extra informatie nalezen voor de uitvaartplechtigheid. We wensen u veel sterkte.

Danica Pantelić

 11 februari 1954   03 oktober 2020

Een keer blazen en weg is ie

Dankbaar voor alle liefde en humor die zij ons tot het eind heeft gegeven, hebben wij bij het aanbreken van een nieuwe dag afscheid genomen van onze eigenzinnige maar ongelofelijk lieve moeder en onvergetelijke oma

Uw persoonlijke condoleance

De heer Ton Cremers
Wat een schok. Drie weken geleden bezocht ik Dana nog en we maakten een nieuwe afspraak voor 2 november. Ik zag op 17 september al dat het niet goed met haar ging. Ze deed haar best, had een leuke jurk aan en was nog op de fiets gestapt om gebak bij de koffie te halen. We spraken bijna twee uur met elkaar. Dana was opvallend openhartig over haar leven, de mooie en moeilijke kanten. Ook over haar spijt. Dana was een knokker met een warm hart. Een echte strijder. In het Rijksmuseum waar we ongeveer 15 jaar samen werkten, leek ze onvermoeibaar. Haar inzet, soms veel te lange dagen, was voorbeeldig. Mensen die de kantjes eraf liepen konden haar ongezouten mening horen. Ik herinner me vooral haar tedere, kwetsbare kant. Nu voel ik me verdrietig; straks zal ik genieten van de zoete herinneringen. Ze heeft in mijn hart een ereplaats om de geweldige steun die ik van haar kreeg in een moeilijke tijd. Dana was bijzonder.
05 oktober 2020