Onyx Uitvaart | Condoleance

Condoleance

Op deze pagina kunt u uw condoleancebericht achterlaten voor de familie. Ook kunt u, indien beschikbaar, extra informatie nalezen voor de uitvaartplechtigheid. We wensen u veel sterkte.

Maria Magdalena Nonus Kramer-Stam

 22 april 1940   12 maart 2021

Omringd met de liefde van haar 4 dochters is onze lieve moeder en oma overleden

Uw persoonlijke condoleance

De heer Peter Stam
Ik vernam van George dat jullie lieve moeder is overleden. Met oprechte deelneming en ik hoop jullie in de toekomst te zien en spreken. Heel veel liefs, Peter Stam (zoon van Cees Stam en Marlo Stam-Saaf).
15 mei 2021
Mevrouw Diny Jouta
Lieve dochters van Hans en Marijke.
Wat hebben jullie op een mooie, warme manier een “monument” voor Marijke neergezet. De bijzondere kaart, het condoleren in de kerk, de livestream die je kon volgen, de woorden die jullie spraken , ieder met een eigen belevenis, de liefde die ze jullie heeft gegeven, ook hoe ze werd “gedragen” door het dorp. Het is ook hoe ik mij Marijke zal blijven herinneren, een warme ,lieve , hartelijke vrouw met een veelzijdige belangstelling .
Koester jullie mooie herinneringen !
Lieve groet, Diny Jouta.
28 maart 2021
Mevrouw Gemma
Lieve 4 weeskinderen,
Het afscheid van Marijke was prachtig. Ik ben niet gelovig maar het heeft toch een meerwaarde om afscheid te nemen in zo een mooi kerkje. Ook de weg naar haar laatste rustplaats, in het zonnetje, was mooi, met de betonwagen langs de weg en de zoektocht naar de begraafplaats. Ik ken Marijke als zacht, rustig, meelevend, aardig, geïnteresseerd, lief, verzorgend, bezorgd, maar liet toch jullie jullie ding doen, Zoals Ilma naar Canada, Lauri met mij, toen Lau net haar rijbewijs had, toch helemaal naar Normandië liet rijden. Ook hadden jullie moeder en ik een discussie met Lau toen ze naar Nicole ging. Die toen woonde, volgens mij in de Arabische Emiraten. Wij toch wel vonden dat ze er voor daar iets te sexy uit zag. Lau vond dat onzin, maar ik was het helemaal eens met moeders. Ik liep niet de deur plat, maar de keren dat ik bleef logeren voelde ik me erg welkom en op mijn gemak, zowel met Marijke als met Hans, vond het soms nog wel gezelliger met hen als met Lau (sorry Lau, tja toen pubers). Ik baal nog steeds dat ik in de afgelopen jaren, toen alles nog goed was met Hans en Marijke, niet langs ben geweest. Kortom jullie hele familie hebben indruk op mij gemaakt Zie nog elke dag de schilderijen van Karin aan mijn muur, nog steeds jaloers op Jella dat zij wel de confectie opleiding heeft gedaan, en zeker ook jaloers op Ilma dat zij naar Canada ging ( wat ik nu erg loop te pushen bij mijn dochter om ook zoiets te gaan doen), en met Lau leuke avonturen heb beleefd. Sterkte allemaal met het verlies van 2 mooie mensen XXXX
20 maart 2021
Mevrouw Truike en Petra van der Kroon
Lieve familie van Marijke,
Van harte condoleren wij jullie met t overlijden van jullie lieve moeder. Zij zat bij onze moeder op de groep.
Ik vond haar altijd zo lief. Toen t nog mocht en we dus in de woonkamer mochten heb ik vaak haar uitreikende hand vastgehouden. Daar werd ze altijd zo blij van. Haar zachte lieve stem; we kletsten een beetje op haar manier. Zo jammer dat dit in het afgelopen jaar niet meer kon/mocht.
We hopen dat jullie gister een mooi afscheid van haar hebben gehad.
Ook al weet je dat het beter zo is, zal het gemis en niet meer op bezoek gaan toch erg moeilijk zijn. Veel sterkte gewenst!
Hartelijke groeten,
Fam van der Kroon
20 maart 2021
De heer en mevrouw Ineke Overing en Martijn ca Kilsdonk
Lieve Jella, Niels, Daan, Catoo en Milou,
Bijzonder veel sterkte met het verlies van jullie moeder en oma. De mooie herinneringen zullen blijven.
Heel veel liefs
Ineke, Martijn, Roemer en Afke
20 maart 2021
Mevrouw Ineke Overing
Lieve Jella,
Heel veel sterkte met het verlies van je lieve mama in deze moeilijke tijd.
Wat een prachtige sterke vrouw was Marijke.
Kus ineke
20 maart 2021
De heer en mevrouw Ria van Maanen
Digitaal afscheid van Marijke genomen. Wat een mooi, bijzonder warm afscheid van jullie moeder, ook zo lief, in een rietenmand met zoveel bloemen erop, waar ze zo van hield, ben er van onder de indruk.
Hoop voor jullie dat dit mooie afscheid, kracht geeft in het verwerken van het verlies van Marijke
Liefs van Ben en Ria van Maanen
19 maart 2021
Mevrouw katharina Minnesma Bakker
Lieve Karin; Jelle; Laurie en Ilma

Wat een verdrietig nieuws; gecondoleerd en zo snel na jullie vader.Ik heb de live stream gevolgd en vond het heel mooi om mee te maken ook de mand en de bloemen waren erg mooi ; het is inderdaad de liefde en de blijvende herinneringen waardoor je dit kunt aanvaarden.. Mijn man is ook 20 november overleden maar ik was blij voor hem. Het is fijn dat je zo positief en dankbaar kunt zijn ten opzichte van je ouders terwijl hun leven niet zo makkelijk is geweest ;maar en dat is Bakker's eigen ze maakten er er wat van! Ik wens jullie toch sterkte en vriendelijke groeten van Tineke Bakker
19 maart 2021
Familie Tom en Janine Arbman-Kroeze
We hebben net digitaal het afscheid van Marijke meegemaakt. Het was heel bijzonder om hierbij te mogen zijn. We hebben ons gelaafd aan de liefde en de tedere herinneringen. Het is prachtig dat jullie dit met elkaar kunnen delen.
We hopen dat jullie er troost van ondervinden.

Veel liefs,
Tom en Janine
19 maart 2021
Mevrouw Celine Rol
Lieve Karin, Jella, Lauri, Ilma,
Allereerst gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder.
Ik heb enorm van de dienst genoten … jullie hebben jullie moeder heel mooi weergegeven.
Wat een dankbaar gevoel moet je hebben om zo’n moeder in je leven gehad te hebben ….ondanks tegenslag niet verbitterd en verbonden in liefde met haar man en kinderen tot het laatste toe.
Ikzelf herinner me haar als een bescheiden vrouw, erg uitreikend naar die ander met een prachtige glimlach en schittering in haar ogen. En ja net als jullie geloof ik dat onze ouders in ons voortleven en dat we de goede dingen van hen moeten bewaren, want die zijn vormend voor ons eigen leven.
Hopelijk zien we elkaar nog eens, maar dan op een zorgeloze manier ….
Het leven is toch nog zo mooi! “Gracias a la vida”, ik was fan van die zangeres toen ik een jaar in Zuid Amerika woonde.
Liefs en een dikke virtuele knuffel,
Celine
tel. 0622126293
19 maart 2021
Mevrouw Ans Mulders
Wens jullie heel veel sterkte en kracht met het verdrietige verlies van jullie Moeder en Oma.
19 maart 2021
De heer en mevrouw B Splinter
Beste familie Kramer,
Nog maar kort geleden hebben wij elkaar ontmoet bij de overdracht van het appartement van jullie ouders Hans en Marijke. Nog zo kort na het overlijden van jullie vader Hans is ook jullie moeder Marijke gestorven. Wij willen jullie daarmee condoleren. We wisten dat de wereld van Marijke steeds kleiner werd door de dementie. Wij zullen haar blijven herinneren als een betrokken en creatieve vrouw. Zeer zorgzaam met name voor Hans die veel hulp nodig had. Het zal zeker niet altijd makkelijk voor haar zijn geweest. We wensen jullie heel veel sterkte toe bij de uitvaart en daarna om zonder ouders, schoonouders, Oma en Opa verder te gaan. Een hartelijke groet,

Ria en Bert Splinter.
18 maart 2021
De heer en mevrouw Hardy-Mulders
Lieve familie,
Onze welgemeende deelneming.
Wij wensen jullie morgen heel veel sterkte bij de afscheidsdienst van jullie lieve moeder.
Marijke zal altijd een warme plek in ons hart hebben.
De herinneringen aan haar zullen altijd blijven voortleven ...
In gedachten en in ons hart zijn we dichtbbij jullie ..
Heel veel liefs van ons beiden .
Eddy en Joke.
18 maart 2021
De heer en mevrouw Rol
Lieve Karin, Jella, Lauri en Ilma,
Wat een mooie herinneringen spreken er uit de kaart en wat een bijzondere vrouw was je moeder. De vriendschap die in de loop der jaren tussen de familie Rol en jullie gezin is opgebouwd was intens. We hebben altijd veel bewondering gehad voor haar aanpak, inzet voor anderen en plezier waarmee zij genoot van de dingen die wel goed gingen. Wat een lieve vrouw. Een voorbeeld om op terug te kijken.
Sterkte met het definitieve afscheid, liefs,

Irene en Maarten

17 maart 2021
Mevrouw Karin Kramer
Lieve Karin en ook Ywemaatjes,
Langs deze weg nog even een grote knuffel en een big hug voor jullie allemaal. Ik heb je moeder altijd een ontzettend leuk hartelijk en lief mens gevonden. Op jullie talrijke feestjes had ik altijd even kontakt met haar en ook met je vader overigens, en toch heel raar dat ze er allebei niet meer zijn. Zal voor jou ook nog wel onwezenlijk zijn soms.
Sterkte vandaag en hopelijk een dag met veel dierbare ontmoetingen en herinneringen.
Liefs Chris
17 maart 2021
De heer en mevrouw Bes
Wat een mooie foto! Zo straalt ze uit wie ze was. Een hele lieve en zorgzame vrouw die zichzelf helemaal wegcijferde om voor haar gezin en vooral voor haar man te zorgen. En toch altijd die goede zin houden... Met veel bewondering en warmte zullen we ons haar blijven herinneren.
Gertrude en Gerard Bes
16 maart 2021