Werkwijze

Werkwijze

Onyx Uitvaartzorg heeft bij haar werkwijze een paar uitgangspunten. Deze zorgen ervoor dat u in alle rust afscheid kunt nemen.
 

Uw wensen staan voorop

We nemen alle tijd om uw wensen te bespreken en leggen de verschillende mogelijkheden uit. We geven u de tijd om besluiten te nemen en inspireren u met alternatieven. In alle rust werken we toe naar een persoonlijk afscheid. Bij voorbereidingen ziet u een overzicht van alle zaken waar we het met u over zullen hebben. De Onyx werkwijze zorgt ervoor dat u de regie heeft waar u dat wilt en dat wij u ontzorgen waar u dat wilt.
 

Eén vaste contactpersoon 

De uitvaartleider die bij u thuis komt om de uitvaart te bespreken, blijft uw vaste aanspreekpunt. Hij of zij begeleidt u ook op de dag van de uitvaart. Zo hoeft u niet telkens opnieuw iets uit te leggen. We kennen de omgeving en de mogelijkheden goed. Wij weten waar we goedkoop terecht kunnen als dat nodig is en kennen ook de bijzondere locaties. 
 

Begroting binnen 24 uur

U ontvangt altijd binnen 24 uur een begroting. Liever vertellen we u al tijdens of kort na het eerste gesprek wat de kosten van de uitvaart zullen zijn zodat u nog vóór we een locatie bespreken goed overzicht heeft en een weloverwogen besluit kunt nemen. Dat lukt ook vaak.
Onyx Uitvaart werkt met een aannametarief voor haar diensten. Daarbij komen de kosten van producten en diensten. We zijn onafhankelijk. Dat betekent dat het voor ons niet uitmaakt van welke leverancier een kist komt of voor welk crematorium of welke begraafplaats u kiest.
 

Welkom met elke uitvaartverzekering

Heeft u een uitvaartverzekering? Of het nu om een naturapolis of kapitaalpolis gaat, bij ons bent u altijd welkom. Op uw polis staat een telefoonnummer dat u kunt bellen als iemand is overleden. Doet u dit, dan wordt u vaak gekoppeld aan een uitvaartonderneming die een relatie tot de uitvaartverzekeraar heeft. Dit is lang niet altijd de goedkoopste uitvaartonderneming. Wij raden daarom altijd aan om, als dat kan, vooraf kennis te maken en een offerte aan te vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons altijd bellen op 085 0160028 of vrijblijvend een offerte aanvragen.
 

Zorg na de uitvaart

Voor de praktische afhandeling van de uitvaart ontvangt u van ons het boekje ‘Zorgen erna’. Korte tijd na de uitvaart bellen we u. We willen graag weten hoe het op dat moment met u gaat en hoe u terugkijkt op de uitvaart. Bovendien valt er in die tijd nog zoveel te regelen. Wellicht heeft u vragen daarover. Ook dan willen wij er voor u zijn. Lees hier meer over zorg na de uitvaart. 
 

Wilt u meer informatie?

Via dit formulier kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.