Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Onyx is een edelsteen. Deze wordt kracht toegedicht in moeilijke en stressvolle situaties. Dat is exact wat wij u wensen. Een overlijden gaat gepaard met veel emoties. Vaak is het laatste wat u wilt op dat moment van alles regelen. Wij zijn er om u daarbij te helpen. We nemen u zorg uit handen. Maar laten u ook dat doen wat u graag zelf wilt organiseren. We zijn creatief. En inspireren u hoe het nét even anders kan. Die werkwijze leidt tot een heel persoonlijk afscheid. Of tot besparing in de kosten. Of beide. 

Onyx uitvaart is een kleinschalige uitvaartonderneming. Dat is een bewuste keuze. Omdat we zo korte lijnen hebben. Weinig overheadkosten hebben. En onafhankelijk zijn. Dat komt u ten goede. Zo heeft u bijvoorbeeld altijd één vaste contactpersoon binnen ons team

We vinden het belangrijk dat iedereen afscheid kan nemen. Als bijvoorbeeld een van de nabestaanden dementie heeft 

is dat voor velen niet altijd vanzelfsprekend. Arianne van Dorth is gecertificeerd dementievriendelijk uitvaartverzorger. Zij kan samen met u de mogelijkheden bekijken.

Onyx Uitvaart werkt vanuit Amsterdam. Van daaruit komen wij in de gehele Randstad. En daarbuiten als u ons dat vraagt. We werken samen met alle opbaarlocaties, crematoria en begraafplaatsen.

Wilt u meer informatie?

Via dit formulier kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.