Begrafenis kosten Amsterdam

Begrafenis kosten

Was het maar zo eenvoudig dat we u één bedrag voor de kosten van een begrafenis in Amsterdam konden noemen. Maar elke begraafplaats rekent andere kosten. En de tarieven hangen dan ook nog eens af van het soort graf dat u uitzoekt. Daarnaast zijn er kosten voor de kist, de aula en koffiekamer en ga zo maar door. We berekenen alleen door wat u afneemt. Daarom geven wij geen standaard bedragen, maar voorbeelden van begrafenis kosten.

Bekijk opties

“We zijn erg tevreden, alles naar wens.Ruime keuze uit mogelijkeden en de kosten niet onnodig hoog.”

Paul en Els

Stille begrafenis

  • U heeft al afscheid genomen en er gaan geen nabestaanden mee naar de begraafplaats

Vanaf € 2.265,-

Bekijken

Besloten begrafenis

  • Bij aankomst op de begraafplaats loopt u direct naar het graf en neemt daar afscheid

Vanaf € 3.055,-

Bekijken

Reguliere begrafenis

  • U maakt gebruik van aula en/of koffiekamer van de begraafplaats

Vanaf € 4.122,-

Bekijken

Uitgebreide begrafenis

  • U maakt gebruik van meerdere locaties of van een bijzondere afscheidslocatie

Vanaf € 5.099,-

Bekijken

 

Meest gestelde vragen begrafenis kosten

Op de meest gestelde vragen rondom de kosten van een begrafenis geven we antwoord. Andere vragen? Bel of mail ons gerust.

Welke kosten zijn er bij een begrafenis?

De begrafeniskosten in Amsterdam bestaan allereerst uit de kosten van de begraafplaats zelf. We hebben het dan over het begraafrecht, de grafkosten en de onderhoudskosten. Mogelijk maakt u ook gebruik van de aula en/of koffiekamer van de begraafplaats. En wilt u gebruik maken van de rijdende baar om uw dierbare naar het graf te begeleiden. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld kosten voor de kist, de opbaarlocatie en de rouwkaarten. En uiteraard betaalt u voor de diensten van Onyx Uitvaart. Een vrij volledig overzicht van de kosten treft u aan bij uitvaartkosten.

Kun je goedkoop begraven in de regio Amsterdam?

Goedkoop is een relatief begrip. Een uitvaart kost gemiddeld tussen de € 4.000 en € 8.000. U kunt er de begrafeniskosten in Amsterdam wel enigszins in de hand houden door slimme keuzes te maken. Als u bijvoorbeeld geen afscheid meer wilt nemen bij open kist en geen afscheidsdienst wilt, dan kunnen we bij aankomst direct naar het graf lopen. Daar kan een korte herdenking plaatsvinden. Met een gedicht. Een woord of juist stilte. Een schepje zand of bloemblaadjes. Dan komt u totaal onder het gemiddelde bedrag uit. We hebben het dan over een stille begrafenis of besloten begrafenis.

Onyx Uitvaart kan u vaak al telefonisch een indicatie geven van de kosten van begraven in Amsterdam. Altijd maken we binnen 24 uur een gedetailleerde offerte voor u.

Wie regelt de begrafenis in de regio Amsterdam?

U kunt bij elke begrafenisondernemer terecht. Ook als u een uitvaartverzekering heeft. Onyx Uitvaart is een kleinschalige begrafenisondernemer in Amsterdam. Eén en dezelfde uitvaartleider begeleidt u van het melden van overlijden tot en met de uitvaart. Zo wordt deze persoon voor u vertrouwd in deze emotionele tijd. En hoeft u niet telkens opnieuw dingen uit te leggen. We kennen Amsterdam en alle mogelijkheden goed. Daardoor kunnen we goed met u meedenken. Wilt u eerst kennismaken? Dat kan vrijblijvend. Lees meer over wie wij zijn en onze werkwijze.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

klanten vertellen logo

Klanten beoordelen Onyx Uitvaart gemiddeld met een 9.8!