Voorgesprek | Onyx Uitvaartverzorging

Voorgesprek

Een voorgesprek is een gesprek dat u vrijblijvend vóór overlijden met ons kunt hebben. Om kennis te maken. Om uw wensen in kaart te brengen. Om te weten wat de uitvaart die u voor u ziet gaat kosten. Het geeft vaak rust om alvast iets te hebben geregeld.

Kennismakingsgesprek inplannen

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

We kunnen vrijblijvend bij u thuis langskomen. U weet dan met wie u te maken krijgt na het overlijden en of er een ‘klik’ is. We nemen samen met u uw wensen door. Geven u informatie waar nodig. Voeden u met ideeën. Vervolgens werken we uw wensen uit in een document dat u kunt klaarleggen voor na het overlijden. We maken ook een offerte. Deze kunnen we jaarlijks voor u updaten.

Het is zelfs mogelijk om al een deel van de praktische zaken die anders meteen na overlijden geregeld moeten worden voor te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan het vormgeven van de rouwkaart.

Liever niet nu al een voorgesprek maar wel informatie? Een alternatief is het aanvragen van een wensenboekje of een offerte. Tot slot kunnen we u natuurlijk ook prima helpen zonder dat er iets is voorbereid. Dat gebeurt nog steeds het vaakst.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.