Overlijden melden | Onyx Uitvaartverzorging

Overlijden melden

Wat naar dat u een uitvaart moet gaan regelen. Onyx helpt u graag bij alles wat daarbij komt kijken. Het melden van overlijden gaat als volgt. Eerst belt u de huisarts, deze stelt het overlijden vast. In het ziekenhuis doet een arts dit.
Zodra de arts is geweest kunt u de melding van overlijden bij Onyx doen.
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op 0850160028

“De serviceverlening is uitstekend en dan is er ook aandacht voor het financiële aspect. Er wordt niet overal geld uit geslagen, een eigenschap in deze branche, die ik te vaak ben tegengekomen. De behandeling was deskundig, hulp bij digitale problemen, inleving in de situatie. Niets dan lof.”

Alja

Bij het melden van overlijden stellen wij u een paar vragen zodat wij zo nodig en indien gewenst direct uw dierbare kunnen gaan verzorgen. Daarna zorgen wij voor een opbaring thuis of vervoer naar de locatie die u wilt. Ook maken we een afspraak om bij u thuis in alle rust de uitvaart te regelen.

U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht. Lees hier de meest voorkomende vragen.

 

Repatriëren

Ook voor repatriëring kunt u bij ons terecht. We verzorgen voor u alle formaliteiten en zorgen dat de overledene zo snel mogelijk wordt vervoerd. Natuurlijk kunnen we als u dat wilt voor repatriëring ook eerst hier een afscheidsdienst verzorgen.

Overlijden in het buitenland

Heeft het overlijden onverhoopt in het buitenland plaatsgevonden? We helpen u ook dan verder. Lees ook onze informatie over overlijden in het buitenland.

 

Samen zorgen we voor een liefdevol afscheid.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.