Voor overlijden regelen | Onyx Uitvaartverzorging

Voor overlijden regelen

Voor overlijden alvast het belangrijkste regelen. Het gebeurt steeds vaker en is zo gek nog niet. Er is immers veel te regelen en te besluiten voor een uitvaart plaatsvindt. Wij merken dat het degene die gaat overlijden, maar ook de nabestaanden, vaak rust geeft om de uitvaart al (deels) te regelen.

Vraag een wensenboekje aan

“Het contact met Onyx Uitvaartzorg (Arianne van Dorth) was vanaf het eerste moment optimaal. Alle vragen en kwesties werden vlot en betrokken behandeld, ook als het soms ingewikkeld was. Zelf ‘s avonds en in het weekend werd er vanuit Onyx initiatief genomen om een lopend vraagstuk tot een bevredigend einde te brengen. Hulde!”

Reinder

Uitvaartwensen in kaart brengen

Het is voor uw nabestaanden handig als zij weten wat uw wensen zijn. U kunt deze vastleggen in ons wensenboekje. Ook kunt u vrijblijvend een voorgesprek bij ons aanvragen. We komen dan bij u langs en inventariseren uw wensen. Op basis daarvan maken we een offerte. Natuurlijk kunnen we ook los van een gesprek een offerte voor u maken. Laat uw nabestaanden weten waar zij uw wensen kunnen vinden in huis.

Adressen klaarleggen

Een van de grootste stressfactoren voor nabestaanden is het zoeken naar adressen. Het is fijn als deze klaarliggen. Het liefst in een excelbestand. Dan kunnen uw dierbaren kiezen of zij enveloppen willen schrijven, of de enveloppen laten bedrukken en de kaarten rechtstreeks laten verzenden via de drukker.

Digitale gegevens beheren

‘We hebben het wachtwoord niet’, horen we steeds vaker. Dat kan een wachtwoord van een telefoon zijn waar alle foto’s op staan, maar ook een wachtwoord van social media. Neem een wachtwoordkluis in gebruik waarbij u één vertrouwd persoon toegang geeft. Of, minder veilig, noteer uw wachtwoorden en leg ze klaar.

En verder

  • Heeft u uw wensen geregistreerd bij het donorregister?
  • Heeft u een testament en weten uw nabestaanden dit?
  • Heeft u een wilsverklaring met betrekking tot reanimatie of euthanasie? Voor meer informatie zie nvve.
  • Maak een map met alle informatie over uw uitvaartverzekering, pensioen, abonnementen en alle andere zaken die na uw overlijden geregeld moeten worden

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.