Bijzondere afscheidslocatie | Onyx Uitvaart

Bijzondere afscheidslocatie

Begraven doe je op de begraafplaats. Cremeren bij het crematorium. Maar de herdenking, het afscheid? Die hoeft niet in de aula van de begraafplaats of het crematorium plaats te vinden. Denk ook eens aan een bijzondere afscheidslocatie.

Zeer betrokken, veel steun, perfect geregeld. Onyx heeft geregeld dat het ongedwongen kon in een grand cafe, zeer fijne benadering , voelde direct vertrouwd aan. ik kijk met een tevreden en voldaan gevoel terug over hoe ze het geregeld heeft.

Herman

Een uitvaart op een bijzondere afscheidslocatie. Omdat die locatie bij uw dierbare past. Omdat u er samen goede herinneringen aan hebt. Omdat u langer de tijd heeft dan in de aula van het crematorium of de begraafplaats. Er zijn tal van redenen waarom nabestaanden tegenwoordig vaker voor een bijzondere afscheidslocatie kiezen. Maar dat is toch veel duurder? Soms wel ja. Maar soms is het zelfs goedkoper! We adviseren u graag. Maar eerst geven we u inspiratie.

Bijzondere afscheidslocatie

In het bos

In het Amsterdamse bos staan heemhuisjes. Deze worden ook als bijzondere afscheidslocatie gebruikt. Bij mooi weer kan de condoleance, of zelfs het hele afscheid, buiten plaats vinden.

Bijzondere afscheidslocatie

Trouwlocatie = rouwlocatie

Daar waar getrouwd wordt, kan ook vaak gerouwd worden. Denk aan: Het West Indisch Huis, Huize Frankendael (alle Amsterdam), Landgoed Duin- en Kruidberg (Santpoort) en vele andere locaties.

Bijzondere afscheidslocatie

Aan het water

Bijvoorbeeld bij Paviljoen Puur (Diemen) Of een afscheid in een restaurant en met een salonboot naar begraafplaats Zorgvlied is een mogelijkheid. Of… We denken graag met u mee.

Bijzondere afscheidslocatie Amstelkerk

Stadsherstel

Veel locaties die in beheer zijn bij Stadsherstel kunnen ook als bijzondere afscheidslocatie dienen. Voorbeelden zijn de Amstelkerk, de Schellingwouderkerk en De Duif

Begraafplaats Driehuis Westerveld

Buitenaula

Een aantal crematoria en begraafplaatsen heeft een buitenaula. Bijvoorbeeld Westerveld (Driehuis), Zorgvlied en  De Nieuwe Ooster (beide in Amsterdam)

Bijzondere afscheidslocatie

Café, kroeg, restaurant

U vertelt waar u heen wilt, wij zoeken uit of het kan. Waar we vaak komen in Amsterdam is Café Frankendael. Ook het Rosarium is een gewilde plek.

Bijzondere afscheidslocatie

Concertzaal, theater of evenementhal

De Philharmonie in Haarlem, De Nieuwe Liefde, de Zuiderkerk, het Concertgebouw, de Brakke Grond, het Compagnietheater in Amsterdam, de Koningszaal in Artis…  Of de Westergasfabriek, de Lichtfabriek (Haarlem), Taets (Zaandam). Er is veel mogelijk.

Bijzondere afscheidslocatie

Uw eigen locatie

Uw tuin of woonkamer? Natuurlijk kan daar een afscheid plaatsvinden. Heeft u een andere bijzondere afscheidslocatie bedacht? Zoals de kantine van de sportvereniging, een unieke plek waar we een overkapping neer gaan zetten? We denken met u mee en kijken naar de mogelijkheden.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.