Begraafplaats Vredenhof | Onyx Uitvaartverzorging

Begraafplaats Vredenhof

Begraafplaats Vredenhof in Amsterdam is er nog! Lange tijd was er sprake van dat de begraafplaats gesloten zou worden. Gelukkig voor vele Amsterdammers is deze mooie plek behouden gebleven en kan er nog steeds begraven worden.

De wijze waarop alles wordt geregeld is echt fijn, zeker aangezien het geheel toch al een nare en verdrietig moment is, is de wijze waarop we behandeld worden echt heel erg fijn. Top!

Sandra

Bij begraafplaats Vredenhof kunt u kiezen of u een algemeen graf of een particulier graf wenst. Een particulier graf kunt u zelf uitkiezen. Wilt u een mooi plekje onder een boom, of juist in de zon?

In de dagen voor de uitvaart verblijft uw dierbare thuis, in ons dienstencentrum of in een uitvaartcentrum. We bespreken de mogelijkheden met u, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wilt u zich alvast voorbereiden op het regelen van een uitvaart? Kijk dan eens naar onze uitvaart checklist.

Afscheid nemen in de Westervilla

Op begraafplaats Vredenhof ligt de Westervilla. Het oude aulagebouw is opgeknapt en uitgebreid naar een hotel / restaurant. Veel uitvaartplechtigheden vinden in een van de zalen van het hotel plaats. Na de grafgang kunt u daar ook terugkomen voor de condoleance.

Uitvaartkosten begraafplaats Vredenhof

Bij Onyx Uitvaartverzorging maken we een offerte op maat voor u. We hebben geen standaard prijzen. Omdat we het logischer vinden dat u alleen de producten en diensten betaalt die u bij ons afneemt.We hebben voorbeelden van de kosten van diverse uitvaarten gemaakt. Deze geven een indicatie. Maar beter is het natuurlijk om een offerte te hebben die toegespitst is op uw wensen. We maken dezelfde dag dat u ons erom vraagt.

Uitvaartpolis

U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht. We werken met alle uitvaartverzekeraars samen.