Crematorium Haarlem | Onyx Uitvaartverzorging

Crematorium Haarlem

Aan de Vergierdeweg ligt Crematorium Haarlem. Het is een uit hout en glas opgetrokken gebouw. Daardoor is de aula bijzonder licht.

Een zeer prettige samenwerking. Goed advies. Onyx Uitvaart denkt mee in mogelijkheden. Goede, fijne en professionele begeleiding.

Marja

Crematorium Haarlem
Crematorium Haarlem

Een van de eerste vragen die wij u stellen is: Waar wilt u dat uw dierbare verblijft in de periode tussen overlijden en uitvaart? Dat kan thuis zijn. Of in ons dienstencentrum in Amsterdam. Maar Haarlem heeft ook een paar mooie opbaarlocaties. Waaronder een rouwkamer van Crematorium Haarlem.

Afscheid nemen bij Crematorium Haarlem

De aula van Crematorium Haarlem is ruim en licht. U krijgt alle ruimte om de ruimte rondom uw dierbare zo in te richten zoals u dat wenst. Als uw wilt, kunt u meelopen naar de ovenruimte en -indien op dat moment mogelijk- bij de invoer in de oven aanwezig zijn. De condoleance vindt plaats in de koffiekamer. Bij mooi weer kan de uitvaart of de condoleance op het terras van de binnentuin plaatsvinden. Een avondplechtigheid behoort tot de mogelijkheden.

Kosten uitvaart bij Crematorium Haarlem

De kosten voor een uitvaart hangen samen met uw wensen. We hebben een aantal voorbeelden van crematiekosten gemaakt die als indicatie dienen. We maken graag een offerte op maat voor u. Oriënteert u zich en wil u eerst advies? We komen vrijblijvend langs voor een zogenaamd voorgesprek. We beantwoorden uw vragen, denken met u mee en inventariseren uw wensen. Vervolgens maken we een offerte voor u.

Welkom met iedere uitvaartpolis

Onyx Uitvaartverzorging werkt samen met alle uitvaartverzekeraars. Wist u dat u vrij bent om iedere uitvaartondernemer te kiezen die u wilt? Wij kunnen de uitvaartpolis voor u innen en verrekenen met de kosten van de uitvaart. Lees meer over uitvaartverzekeringen.