Crematorium Sterrenheuvel | Onyx uitvaartverzorging

Crematorium
Sterrenheuvel

Schuin tegenover Crematorium Haarlem ligt, ook aan de Vergierdeweg Crematorium Sterrenheuvel. Sterrenheuvel beschikt over alle faciliteiten die je van een modern crematorium mag verwachten.

Het contact met Onyx Uitvaartzorg (Arianne van Dorth) was vanaf het eerste moment optimaal. Alle vragen en kwesties werden vlot en betrokken behandeld, ook als het soms ingewikkeld was. Zelf ‘s avonds en in het weekend werd er vanuit Onyx initiatief genomen om een lopend vraagstuk tot een bevredigend einde te brengen. Hulde!

Reinder

Crematorium Sterrenheuvel
Crematorium Sterrenheuvel
Crematorium Sterrenheuvel

Wilt u graag bij veel bij uw dierbare zijn? En kan de opbaring niet thuis plaatsvinden of wilt u dat niet? Crematorium Sterrenheuvel heeft zogenaamde 24-uurs kamers. U krijgt de sleutel van de rouwkamer en kunt wanneer u dat wilt aanwezig zijn.

Afscheidsbijeenkomst bij Crematorium Sterrenheuvel

De aula van Crematorium Sterrenheuvel is modern en kijkt uit op weilanden. Er zijn 145 zitplaatsen. Vier grote schermen zorgen ervoor dat iedereen de foto’s die u wilt tonen goed te zien zijn. De condoleance vindt plaats in de lounge. Deze doet meer aan als een bar/restaurant dan als een klassieke koffiekamer.

Uitvaartkosten Crematorium Sterrenheuvel

Voor het regelen van de uitvaart betaalt u Onyx Uitvaart een bedrag voor onze diensten, aangevuld met de producten en diensten die u afneemt. We hebben een aantal voorbeelden gemaakt van uitvaartkosten. Voor uw specifieke wensen maken we binnen 24 uur een offerte op maat. Wilt u uw wensen voor overlijden vastleggen? We komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. Daarna maken we een offerte. Ook kunt u ons wensenboekje aanvragen waar u uw wensen in kunt noteren.

Uitvaartverzekering: met elke polis welkom

Het is een misverstand dat u gebonden bent aan een bepaalde uitvaartondernemer als u een uitvaartpolis heeft. U bent vrij om zelf te kiezen. Onyx Uitvaart werkt met alle uitvaartverzekeraars samen. U bent dus met elke uitvaartpolis welkom. Lees meer over uitvaartverzekeringen.