Natuurbegraafplaats | Onyx Uitvaartverzorging

Natuurbegraafplaatsen

In Nederland zijn er steeds meer natuurbegraafplaatsen. Op een natuurbegraafplaats heeft u eeuwige rust. Uw kleding en de uitvaartkist moeten van natuurlijke materialen zijn gemaakt. In de Randstad zijn er twee natuurbegraafplaatsen: Den en Rust in Bilthoven en  Geestmerloo in Koedijk.

Het contact met Onyx Uitvaartzorg (Arianne van Dorth) was vanaf het eerste moment optimaal. Alle vragen en kwesties werden vlot en betrokken behandeld, ook als het soms ingewikkeld was. Zelf ‘s avonds en in het weekend werd er vanuit Onyx initiatief genomen om een lopend vraagstuk tot een bevredigend einde te brengen. Hulde!

Reinder

Veel natuurbegraafplaatsen liggen in Drenthe, Gelderland, Overijssel en Limburg. Meestal liggen ze op hogere zandgronden. Op een natuurbegraafplaats heeft een graf ofwel alleen gps coördinaten, of er mag een teken op van natuurlijke materialen. Het doel is om het graf weer een te laten worden met de natuur. Het graf hoeft dus ook niet te worden onderhouden. Omdat onze nabestaanden veelal in de Randstad wonen, hebben we hieronder alleen de natuurbegraafplaatsen Den en Rust en Geestmerloo vermeld. Natuurlijk kunt u bij Onyx Uitvaartverzorging ook terecht als u een begrafenis wenst op een andere natuurbegraafplaats.

Meer lezen over natuurbegraven

Meer lezen over een groene uitvaart

Natuurbegraafplaats Den en Rust

Natuurbegraafplaats

Den en Rust

Lees verder
Natuurbegraafplaats Geestmerloo

Natuurbegraafplaats

Geestmerloo

Lees verder

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.