Natuurbegraafplaats Den en Rust | Onyx Uitvaartverzorging

Natuurbegraafplaats
Den en Rust

Natuurbegraafplaats Den en Rust ligt in Bilthoven. Het is een bosrijk gebied met veel grote dennenbomen. Op de natuurbegraafplaats heeft een overledene eeuwige rust omdat het graf niet geruimd wordt. Het gaat op in de natuur.

Arianne was betrokken, persoonlijk en als een warme rots in de branding tijdens het sterfproces van onze moeder, de periode tot de uitvaart en tijdens de begrafenis zelf. Ze had steeds de juiste toon bij de begeleiding en kon ons uitstekend informeren over alles wat er kwam en voorviel. In een lastige en emotionele periode was dat voor ons enorm belangrijk. Heel veel dank!

Thérèse

Het verloop van de periode tussen overlijden en uitvaart zal bij een natuurbegrafenis niet anders zijn dan bij een gewone begrafenis. Voor een begrafenis op natuurbegraafplaats Den en Rust dienen wel de kleding en de uitvaartkist van natuurlijke materialen te zijn.U kunt kiezen voor een volledig groene uitvaart, maar dat hóeft niet.

Afscheid nemen bij natuurbegraafplaats Den en Rust

De natuurbegraafplaats is onderdeel van crematorium / begraafplaats Den en Rust. U kunt dan ook gewoon gebruik maken van de aula. Deze heeft 90 zitplaatsen en ongeveer 100 staplaatsen. Na de dienst begeleidt u uw dierbare naar natuurbegraafplaats Den en Rust. Natuurlijk is het ook mogelijk op een geheel andere plek de uitvaartdienst te houden. Of misschien is er geen dienst. In dat geval begeleidt u uw dierbare direct bij aankomst naar de laatste rustplaats.

Kosten uitvaart natuurbegraafplaats Den en Rust

De kosten voor een natuurbegrafenis lijken in eerste instantie hoog. Dat komt doordat de kosten voor het graf niet uitgesmeerd worden over tientallen jaren, maar in een keer voor eeuwig worden afgekocht. De kosten voor een uitvaart hangen verder mede af van wat uw andere wensen zijn. We hebben wat voorbeelden van begrafeniskosten gemaakt. Deze geven een indicatie. We maken graag een offerte voor u.

Welkom met elke uitvaartverzekering

U kunt met elke uitvaartpolis bij ons terecht. Onyx Uitvaart werkt met alle uitvaartverzekeraars samen. We kunnen uw polis voor u innen en verrekenen met de kosten van de uitvaart. Lees meer over uitvaartverzekeringen.