Natuurbegraafplaats Geestmerloo | Onyx Uitvaartverzorging

Natuurbegraafplaats Geestmerloo

Natuurbegraafplaats Geestmerloo ligt in Koedijk, vlakbij Alkmaar. Het is vooralsnog de enige natuurbegraafplaats in Noord-Holland. De begraafplaats ligt aan wal en op twee eilanden.

Tijdens de uitvaart van mijn moeder zijn wij bijgestaan door Onyx Uitvaart. Hun meedenken, professionaliteit, hartelijkheid en geduld hebben er voor gezorgd dat ik mijn moeder met een goed gevoel naar haar laatste rustplaats heb gebracht. Ook al onze aanwezigen waren allemaal vol lof over de professionele organisatie en geen van ons heeft dit eerder zo meegemaakt Onyx heel hartelijk dank.

Beppie

In de voorbereiding van de uitvaart bij natuurbegraafplaats Geestmerloo hoeven er nauwelijks verschillen te zijn met een ‘gewone’ begrafenis. De kleding en uitvaartkist moeten van natuurlijke materialen zijn. Natuurlijk kunt u er wel een volledig groene uitvaart van maken. Maar dat is niet verplicht.

Afscheid bij natuurbegraafplaats Geestmerloo

Bij natuurbegraafplaats Geestmerloo kan een afscheid zowel plaatsvinden in de ontvangruimte als in de boskapel. We helpen u om het afscheid precies zo in te richten als bij u en uw dierbare past. Na de dienst begeleiden we uw dierbare naar de laatste rustplaats. Deze kunt u altijd terugvinden door de GPS-coördinaten die u ontvangt. Ook is het mogelijk om een boomschijf met inscriptie op het graf te laten plaatsen. Zowel in de ontvangruimte als in de boskapel is een condoleance met catering mogelijk.

Kosten uitvaart natuurbegraafplaats Geestmerloo

De kosten van een graf op natuurbegraafplaats Geestmerloo vallen in verhouding tot andere graven mee. Dit komt omdat u eenmalig een bedrag betaalt voor zowel grafrecht als onderhoud. U hoeft dus niet elke tien jaar opnieuw grafrecht of onderhoud bij te kopen. De kosten van een uitvaart zijn niet als een vast bedrag te noemen. Deze hangen namelijk samen met uw wensen. We hebben ter indicatie een aantal voorbeelden van uitvaartkosten gemaakt. Voor uw specifieke wensen maken we binnen 24 uur een offerte.

Welkom met elke uitvaartverzekering

Wist u dat u vrij bent in de keuze voor een uitvaartondernemer? Ook als u een uitvaartverzekering heeft? Onyx Uitvaart werkt samen met alle uitvaartverzekeraars. Wij kunnen de polis voor u innen en in mindering brengen op de kosten van de uitvaart. Lees meer over uitvaartverzekeringen.