Uitvaartbegeleider Amsterdam

Uitvaartbegeleider Amsterdam

Onze ervaren Uitvaartbegeleider in Amsterdam zorgt voor een liefdevol afscheid

Een uitvaart regelen… U krijgt er gelukkig maar een paar keer in uw leven mee te maken. Weet vaak niet hoe dat precies gaat. Wat het kost. Dat zakelijke deel wilt u goed geregeld hebben. Maar u zoekt ook iemand die met u meedenkt. Begrip toont. Er voor u is… Onyx Uitvaartbegeleiding Amsterdam heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van uitvaarten in Amsterdam.

“De serviceverlening is uitstekend en dan is er ook aandacht voor het financiële aspect. Er wordt niet overal geld uit geslagen, een eigenschap in deze branche, die ik te vaak ben tegengekomen. De behandeling was deskundig, hulp bij digitale problemen, inleving in de situatie. Niets dan lof.”

Alja

Waarom Onyx Uitvaartbegeleiding Amsterdam?

We werken met een klein team van uitvaartbegeleiders, die alle uitvaartlocaties in Amsterdam goed kennen. U heeft altijd met een en dezelfde persoon te maken, zodat dat vertrouwd gaat voelen. We bieden u graag steun in de periode tussen overlijden en de uitvaart.

Hoe regel ik een uitvaart?

Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. En precies op het moment dat u dat doet, zit u ook in een emotionele periode. We hebben voor u op een rijtje gezet wat u al voor overlijden kunt regelen. Waar u aan moet denken in de periode tussen overlijden en uitvaart. En wat er na de uitvaart nog op u af komt. Natuurlijk helpt onze uitvaartbegeleider u hierbij. U kunt ook al voor overlijden vrijblijvend met ons kennismaken. We luisteren naar uw wensen en maken op basis daarvan een offerte.

Wat zijn de kosten van een uitvaart bij Onyx Uitvaartbegeleiding Amsterdam?

De kosten van een uitvaart hangen samen met de keuzes die u maakt. Voor bijvoorbeeld een kist, de plaats van opbaring, het crematorium of de begraafplaats of een andere locatie. Onze uitvaartbegeleider in Amsterdam kent alle locaties én alle kosten goed. Zo kunnen we goed advies geven om te zorgen dat we binnen uw budget blijven. We hebben een aantal voorbeelden van de kosten van veel voorkomende uitvaarten gemaakt. Zo heeft u een indicatie. We kunnen altijd binnen 24 uur een offerte op maat voor u maken. En wilt u vrijblijvend kennismaken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Onze uitvaartbegeleider in Amsterdam kan daarvoor bij u thuis langskomen.

Kan ik met een uitvaartverzekering terecht bij Onyx Uitvaartbegeleiding?

Jazeker, dat kan. U bepaalt welke uitvaartbegeleider in Amsterdam de uitvaart voor u verzorgt. Onyx Uitvaartbegeleiding werkt samen met alle verzekeraars. Onze uitvaartbegeleider in Amsterdam kan, als niet bekend is wat de hoogte van de polissen is, zelfs in het eerste gesprek bellen met de verzekeraar om dit te checken. Natuurlijk geldt dit wel als het gesprek binnen kantooruren plaatsvindt. Anders bellen we direct de volgende dag om dit voor u uit te zoeken. Naar wens kunt u de polissen ook zelf innen.

Lees meer over uitvaartverzekeringen

Hoe werkt Onyx Uitvaartbegeleiding Amsterdam?

Als u belt om een overlijden te melden, zullen we u vragen waar de overledene op dat moment is. Op basis daarvan besluiten we samen of we al iets moeten doen voor onze uitvaartleider bij u langs is geweest. Als uw dierbare thuis is overleden kunnen we bijvoorbeeld direct een thuisopbaring in gang zetten, of een overbrenging.

We maken ook een afspraak wanneer onze uitvaartbegeleider in Amsterdam bij u thuis komt. In het eerste gesprek bespreken we rustig welke wensen er zijn. Dat wat prioriteit heeft regelen we meteen. Denk hierbij aan de verzorging en opbaring, het vastleggen van het crematorium of de begraafplaats of de rouwkaarten. We geven bij het eerste gesprek zo mogelijk al de begroting, of tenminste een indicatie af. De definitieve begroting volgt binnen 24 uur.

In de loop van de week krijgt de inhoud van het afscheid meer vorm. We denken altijd mee hoe we het afscheid zo persoonlijk mogelijk kunnen maken. U heeft de regie. Dat wat u zelf wilt doen, doet u. Onyx Uitvaartbegeleiding Amsterdam regelt op de achtergrond alle formaliteiten. Op de dag van de uitvaart doet dezelfde uitvaartleider die u de hele week heeft gezien en gesproken de uitvaartbegeleiding. Hij of zij is immers inmiddels een vertrouwd gezicht voor u.

Enige tijd na de uitvaart bellen we u altijd om het afscheid te evalueren en om te weten of er nog vragen zijn die wij kunnen beantwoorden. Lees meer over onze werkwijze en ons team.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.