Begraafplaats De Nieuwe Ooster | Onyx Uitvaartverzorging

Begraafplaats
De Nieuwe Ooster

Begraafplaats De Nieuwe Ooster wordt ook wel de Oosterbegraafplaats genoemd en ligt in de Watergraafsmeer. Niet alleen een aantal graven, maar ook het park zelf heeft een rijksmonumentale status. Begraafplaats De Nieuwe Ooster is in elk seizoen mooi door de variëteit aan bomen, struiken en planten. Er zijn twee aula’s. Daarnaast ligt er achter de Nieuwe Ooster een uitvaartcentrum.

Zoals we het wilde is het gegaan en Arianne heeft ons daarin goed begeleid.
Veel contact, voelde ons echt gehoord, en denkt mee, neemt veel uit handen.

Jaqueline

Begraafplaats De Nieuwe Ooster

Wanneer wij de begrafenis op Begraafplaats De Nieuwe Ooster voor u regelen, vragen we ook waar uw wilt dat uw dierbare verblijft tussen overlijden en uitvaart. Dat kan thuis zijn. In ons dienstencentrum. Maar ook in het uitvaartcentrum dat vlak naast Begraafplaats De Nieuwe Ooster is gevestigd.

We zullen ook met u overleggen of u wilt dat uw dierbare in een algemeen graf of particulier graf wordt begraven en de verschillen uitleggen. Wilt u zich alvast voorbereiden? Kijk dan eens naar onze uitvaart checklist.

Meerdere afscheidsmogelijkheden op begraafplaats De Nieuwe Ooster

Het afscheid kan plaatsvinden in de kleine aula, de monumentale Jan Leupen aula, of buiten. Natuurlijk kunt u ook voor kiezen voor een afscheid op een bijzondere afscheidslocatie. Daarna begeleidt u uw dierbare dan in klein gezelschap of met alle genodigden naar zijn of haar laatste rustplaats op begraafplaats De Nieuwe Ooster.

Uitvaartkosten

We hebben een aantal voorbeelden gemaakt van de kosten van een uitvaart. Ook voor een begrafenis op begraafplaats De Nieuwe Ooster. Zeker bij een begrafenis zijn de voorbeelden niet een op een van toepassing op uw wensen. Omdat de tarieven van een graf vaak verschillen. We maken graag een offerte op maat voor u.

Uitvaartpolis

Onyx Uitvaartverzorging werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Het is een misverstand dat u het telefoonnummer dat bovenaan de polis staat moet bellen. U kunt bij elke uitvaartondernemer terecht. Lees meer over uitvaartverzekeringen.