Begraafplaats Westgaarde | Onyx Uitvaartverzorging

Begraafplaats Westgaarde

Begraafplaats Westgaarde ligt in Osdorp. De begraafplaats ligt op een herdenkingspark waar ook een uitvaartcentrum, aula’s en kofiiekamers zijn. Een crematorium maakt ook deel uit van het park.

Het was persoonlijk, warm en alles was bespreekbaar. Daar waar nodig goed meegedacht. Hierdoor is de uitvaart voor ons een prachtig en onvergetelijk afscheid geworden. Nogmaals BEDANKT !

Sonja

Begraafplaats Westgaarde
Begraafplaats Westgaarde

Het eerste wat we met u bespreken nadat uw dierbare is overleden is waar u wilt dat hij of zij verblijft tot de uitvaart. Dat kan thuis zijn, maar ook in ons dienstencentrum. Een andere mogelijkheid is het uitvaartcentrum van Begraafplaats Westgaarde. Er zijn onder andere familiesuites. U krijgt dan een sleutel en kunt op elk moment van de dag of nacht bij uw dierbare zijn.

Graven op begraafplaats Westgaarde

Allereerst kiest u of u een algemeen graf of een particulier graf wilt. Een algemeen graf kiest u niet zelf uit. Bij een particulier graf zijn er vele mogelijkheden. We maken een afspraak voor u zodat u zelf kunt kijken welk plekje past bij u en bij uw dierbare. Begraafplaats Westgaarde heeft een aantal speciale velden. Bijvoorbeeld een islamitisch, een Chinees en een Ajax veld.

Afscheid nemen bij begraafplaats Westgaarde

Wilt u geen afscheidsdienst of vindt deze ergens anders plaats? Dan begeleidt u uw dierbare bij aankomst op de begraafplaats direct naar de laatste rustplaats. Wilt u wel afscheid nemen op Westgaarde, dan heeft u de keuze uit drie verschillende aula’s. We adviseren u graag.

Uitvaartkosten begraafplaats Westgaarde

Bij Onyx Uitvaartverzorging leveren we maatwerk. Dat betekent dat u alleen betaalt voor de producten en diensten die u afneemt. We hebben een aantal voorbeelden van uitvaartkosten gemaakt. Wilt u weten wat de kosten van uw specifieke wensen zijn, dan maken we een offerte voor u. Weet u nog niet precies wat u wilt? We kunnen ook vrijblijvend bij u langskomen. We bespreken dan de mogelijkheden. Op basis van uw keuzes maken we vervolgens een offerte.

Uitvaartverzekering

U kunt met elke uitvaartpolis bij ons terecht. Het is een misverstand dat u gebonden bent aan een ondernemer die uw verzekeraar opgeeft. We werken met alle uitvaartverzekeraars samen. Lees meer over uitvaartverzekeringen.