Begraafplaats Driehuis Westerveld | Onyx Uitvaartverzorging

Begraafplaats
Driehuis-Westerveld

Begraafplaats Driehuis-Westerveld ligt in de duinen. Het is een prachtig park in Engelse landschapsstijl. Liever cremeren maar wel een gedenkplek voor de as? Dat kan in de urnentuin.

Wij zijn zeer tevreden over hoe Ariane alles tot in de puntjes goed heeft geregeld. Snel, efficient, altijd bereikbaar en tijd voor een luisterend oor. Daarbij is zij een fijn mens die goed begrijpt hoe ze met mensen om moet gaan die net een heel belangrijk iemand in hun leven zijn verloren.

Marina

Begraafplaats Driehuis Westerveld
Begraafplaats Driehuis Westerveld

Een van de eerste vragen die we u stellen als we de uitvaart voor u gaan regelen is: Waar wilt u dat uw dierbare verblijft in de periode tussen overlijden en de uitvaart? Bij Begraafplaats Driehuis-Westerveld kan dat in de Westervilla. Daarvan krijgt u een sleutel. U heeft de gehele periode een eigen kamer ter beschikking. En kunt daar zijn wanneer u wilt.

Afscheid bij Begraafplaats Driehuis-Westerveld

Er zijn vele keuzes bij begraafplaats Driehuis-Westerveld. Als er geen dienst plaatsvindt of deze heeft ergens anders plaatsgevonden, begeleidt u uw dierbare direct bij aankomst naar de laatste rustplaats. Is er wel een herdenking? Dan kunt u kiezen uit de begraafaula Hazelaar, of een van de twee buitenaula’s.  Het is fijn om te weten dat u bij slecht weer op het laatste moment nog kunt uitwijken naar de Hazelaar. Na de dienst staat de koffiekamer een uur tot uw beschikking.

Kosten uitvaart bij Begraafplaats Driehuis-Westerveld

Was het maar zo dat we u hapklaar de kosten van een uitvaart bij begraafplaats Driehuis-Westerveld konden geven. De kosten van de begrafenis hangen echter af van het graf dat u kiest en de wensen die u heeft. Om u een indicatie te geven hebben we een aantal voorbeelden van uitvaartkosten gemaakt. Natuurlijk kunnen we heel snel een offerte voor u maken op basis van uw wensen. Snel is bij ons vaak binnen een uur, maar in ieder geval binnen 24 uur. We kunnen ook vrijblijvend bij u langskomen voor een zogenaamd voorgesprek. Dat doen we als u uw wensen nog niet in kaart heeft gebracht. Of als u veel vragen heeft. Of alvast wil kennismaken om te zien met wie u te maken krijgt.

Met elke uitvaartverzekering welkom

Onyx Uitvaart werkt met alle uitvaartverzekeraars samen. U bent vrij om te kiezen wie de uitvaart voor u regelt. U hoeft dus niet eerst de verzekeraar te bellen. Of het telefoonnummer wat bovenaan uw polis staat. Meer weten over een uitvaartverzekering? Lees hier verder.