Crematorium Uithoorn | Onyx Uitvaartverzorging

Crematorium Uithoorn

Crematorium Uithoorn wordt ook wel eens Crematorium Amstelveen genoemd. Omdat het zo dicht bij Amstelveen ligt. Het is een mooie plek met alle faciliteiten onder een dak.

Een zeer prettige samenwerking. Goed advies. Denkt mee in mogelijkheden. Goede, fijne en professionele begeleiding.

Marja

Waar wilt u dat uw dierbare verblijft in de periode tussen overlijden en uitvaart? Het is een van de eerste vragen die we u stellen als we de uitvaart regelen. U kunt kiezen voor een opbaring thuis of in ons dienstencentrum. Komt er een condoleance-avond? Dan is een verblijf bij Crematorium Uithoorn een mogelijkheid. Rouwbezoeken en afscheid vinden dan allemaal op dezelfde plek plaats.

Afscheidsdienst bij Crematorium Uithoorn

Het crematorium heeft een prachtige aula. Er is veel licht doordat er veel met glas is gewerkt. Na de dienst kunt u gebruik maken van de koffiekamer, waar veel cateringmogelijkheden zijn.

Uitvaart regelen

Er is veel te regelen in de periode tussen overlijden en uitvaart. Wilt u zich vast voorbereiden? We kunnen u onze volgende informatie aanraden:

Uitvaartkosten bij crematorium Uithoorn

We maken graag een offerte voor u op basis van uw specifieke wensen. Voorbeelden van verschillende uitvaarten vindt u op onze pagina uitvaartkosten. U kunt ook vrijblijvend met ons kennismaken. We inventariseren dan uw wensen en kunnen op basis daarvan een offerte maken.

Welkom met elke uitvaartpolis

Wist u dat u bij elke uitvaartondernemer terecht kunt met uw uitvaartpolis? U hoeft dus niet het telefoonnummer te bellen dat bovenaan uw polis staat. U bent vrij in uw keuze! Onyx Uitvaartverzorging werkt samen met alle verzekeraars. Lees meer over uitvaartverzekeringen.