Crematorium Duin- en Bollenstreek | Onyx Uitvaartverzorging

Crematorium
Duin- en Bollenstreek

Crematorium Duin- en Bollenstreek ligt in Lisse. Vrijwel alles kan bij het crematorium. Oók een uitvaart op zondag!

Wij hebben hele positieve ervaringen met Onyx uitvaartzorg gehad. Arianne is iemand die met jou meedenkt en jou ook echt bijstaat in deze moeilijke tijd. Dankzij Arianne wordt deze moeilijke en zeker stressvolle tijd toch wat makkelijker gemaakt.

G.K.

Crematorium Duin- en Bollenstreek
Crematorium Duin- en Bollenstreek
Crematorium Duin- en Bollenstreek

24-uurs Suites

Een van de eerste dingen die we met u bespreken is: Waar wilt u dat uw dierbare in de periode tussen overlijden en uitvaart verblijft. Dat kan thuis zijn. In ons dienstencentrum. Of in een van de 24-uurs suites van Crematorium Duin- en Bollenstreek. U krijgt een sleutel van de ruimte en kunt bij uw dierbare zijn wanneer u wilt.

Afscheidsdienst bij crematorium Duin- en Bollenstreek

Het crematorium heeft twee aula’s, die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. U kunt er dus ook met veel genodigden terecht. Er zijn veel mogelijkheden om het afscheid precies zo te laten plaatsvinden als u dat wilt. Van de inrichting rondom uw dierbare tot het testen van livemuziek. Crematorium Duin- en Bollenstreek staat bovendien bekend om de voortreffelijke en niet standaard catering.

Uitvaart regelen

Als u een uitvaart regelt wilt u dit zo goed mogelijk doen. Het is immers het laatste wat u voor uw dierbare kunt doen. Wij helpen u een liefdevol afscheid neer te zetten. Maar wellicht wilt u zich voorbereiden op wat komen gaat. We hebben meer informatie voor u over

Uitvaartkosten bij crematorium Duin- en Bollenstreek

We hebben enkele voorbeelden gemaakt van de kosten van een uitvaart. Het geeft een indicatie. U kunt bij ons een offerte op maat of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Dan weet u exact wat er kan en wat de kosten zijn.

Uitvaartpolis

We kunnen uw uitvaart altijd verzorgen, ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u een uitvaartpolis heeft. U hoeft dus niet het telefoonnummer te bellen dat bovenaan de polis staat. U kunt bij élke uitvaartondernemer terecht. Lees meer over uitvaartverzekeringen.