Crematorium Haarlemmermeer | Onyx Uitvaartverzorging

Crematorium Haarlemmermeer

Crematorium Haarlemmermeer ligt in Nieuw-Vennep. Een plek waar uw dierbare van overlijden tot en met de uitvaart kan zijn. Omdat het crematorium alle faciliteiten heeft.

Wij hebben hele positieve ervaringen met Onyx uitvaartzorg gehad. Arianne is iemand die met jou meedenkt en jou ook echt bijstaat in deze moeilijke tijd. Dankzij Arianne wordt deze moeilijke en zeker stressvolle tijd toch wat makkelijker gemaakt.

G.K.

Crematorium Haarlemmermeer
Crematorium Haarlemmermeer

Opbaren

We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk na het overlijden bij uw dierbare kunt zijn. Weet u al wat u zou willen? Een thuisopbaring, een verblijf in ons dienstencentrum omdat er geen afscheid meer wordt genomen? Of gebruik van een van de rouwkamers van Crematorium Haarlemmermeer? We bespreken de mogelijkheden en kosten met u zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.

Afscheid nemen bij Crematorium Haarlemmermeer

De aula van Crematorium Haarlemmermeer loopt in een punt toe en is door glas omgeven. U kijkt uit op de weilanden. Na de dienst kunt u herinneringen ophalen in de condoleanceruimte. Bij weinig genodigden kunt u ook gebruik maken van de familieaula. Daar is de opstelling informeel, meer als in een huiskamer.

Uitvaart regelen

Een uitvaart regelen is veel besluiten nemen. Maar waarover eigenlijk? En hoe? We hebben wat informatie voor u op een rij gezet zodat u, als u dat wilt, zich goed kunt voorbereiden.

Uitvaartkosten bij crematorium Haarlemmermeer

We hebben enkele voorbeelden gemaakt van de kosten van een uitvaart. Het geeft een indicatie. U kunt bij ons een offerte op maat of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Dan weet u exact wat er kan en wat de kosten zijn.

Uitvaartpolis

Onyx Uitvaartverzorging kan uw uitvaart altijd verzorgen, ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u een uitvaartpolis heeft. U hoeft dus niet het telefoonnummer te bellen dat bovenaan de polis staat. U kunt bij élke uitvaartondernemer terecht.