Crematorium Purmerend | Onyx Uitvaartverzorging

Crematorium Purmerend

Crematorium Purmerend is een klein crematorium aan de Purmerweg. Het voorziet in de behoefte om lokaal afscheid te nemen.

Wij hebben hele positieve ervaringen met Onyx uitvaartzorg gehad. Arianne is iemand die met jou meedenkt en jou ook echt bijstaat in deze moeilijke tijd. Dankzij Arianne wordt deze moeilijke en zeker stressvolle tijd toch wat makkelijker gemaakt.

G.K.

Periode tussen overlijden en uitvaart

Crematorium Purmerend heeft zelf geen rouwkamer. Maar misschien wilt u graag dat uw dierbare thuis blijft. Dat bespreken we graag met u. Een andere mogelijkheid is een verblijf in ons dienstencentrum. Of een opbaring bij het Uitvaarthuis, dat vlakbij het crematorium ligt.

Afscheid bij Crematorium Purmerend

U kunt gebruik maken van de aula van de begraafplaats. Dat is een veel gekozen optie. Maar wist u dat u ook een heel andere plek kunt uitkiezen? We kunnen naar het Uitvaarthuis, maar ook naar een restaurant, uw tuin, of een andere bijzondere afscheidslocatie.

Uitvaart regelen

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Zaken waar u mogelijk minder vanaf weet. Omdat u hopelijk niet al te vaak zelf de uitvaart hoeft te organiseren. Toch is het fijn om net iets meer te weten. Zodat u bewuste keuzes kunt maken. We hebben wat informatie voor u op een rij gezet.

Uitvaartkosten bij crematorium Purmerend

De kosten van een uitvaart hangen samen met uw wensen. We hebben enkele voorbeelden gemaakt van de kosten van een uitvaart. Deze geven een goede indicatie. Natuurlijk is het fijner om exact te weten wat de kosten in uw situatie zijn. U kunt bij ons een offerte op maat of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Uitvaartpolis

We kunnen uw uitvaart altijd verzorgen, ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u een uitvaartpolis heeft. U hoeft dus niet het telefoonnummer te bellen dat bovenaan de polis staat. U kunt bij élke uitvaartondernemer terecht.