Crematorium Zaandam | Onyx Uitvaartverzorging

Crematorium Zaandam

Zaandam heeft één crematorium, aan de Wibautstraat. Crematorium Zaandam heeft alle faciliteiten onder een dak.

Wij kozen, gebaseerd op de mooie reviews, bewust voor Onyx Uitvaart. Al bij de eerste kennismaking was er een heel goed gevoel, en dat bleek terecht. Ze hebben ons op een geweldige betrokken, deskundige manier bijgestaan na het overlijden van onze vader.

Marion

Een van de eerste vragen die we u stellen is waar u wilt dat uw dierbare verblijft tussen overlijden en uitvaart. Neemt u geen afscheid meer, dan is ons dienstencentrum de goedkoopste plek. Doet u dat wel, dan is een thuisopbaring mooi. Maar niet altijd kan dat. En niet altijd wilt u dat. Dan is het goed om te weten dat Crematorium Zaandam een rouwkamer heeft waar uw dierbare ook kan verblijven.

Afscheid bij Crematorium Zaandam

Als we de uitvaart met u bespreken zullen we de verschillende opties bespreken. Afscheid nemen bij Crematorium Zaandam kan namelijk in een grote of kleine aula, maar ook informeel in de koffiekamer. Voorafgaand afscheid nemen bij open kist door alle genodigden? Geen probleem. Meelopen naar de ovenruimte of bij de invoer in de oven zijn? Dat is ook mogelijk.

Uitvaart regelen

Een uitvaart regelen doet u in een emotionele periode. Dan is het fijn als u iets meer weet over wat u moet regelen. En hoe u dat doet. Daarom hebben we wat nuttige informatie voor u op een rij gezet.

Uitvaartkosten bij crematorium Zaandam

We hebben een aantal voorbeelden gemaakt van de kosten van een uitvaart Deze geven een redelijk goede indicatie van de kosten, ook als in het voorbeeld een ander crematorium staat. Natuurlijk is het beter te weten wat de kosten in uw situatie zijn. U kunt bij ons een offerte op maat of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Uitvaartpolis

We kunnen uw uitvaart altijd verzorgen, ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u een uitvaartpolis heeft. U hoeft dus niet het telefoonnummer te bellen dat bovenaan de polis staat. U kunt bij élke uitvaartondernemer terecht.