Regio Haarlemmermeer | Onyx Uitvaartverzorging

Regio Haarlemmermeer

U gaat een uitvaart regelen in de regio Haarlemmermeer. Daarbij zijn veel besluiten te nemen. Denk aan de plaats van opbaren, de rouwkaart, het uitzoeken van de kist, de locatie, het draaiboek van de afscheidsdienst. Onyx Uitvaart helpt u daar graag bij. We luisteren naar uw verhaal en uw wensen, geven u advies, zetten uw wensen om in mogelijkheden en regelen samen met u een liefdevol afscheid.

Wij hadden een grote uitvaart met meer dan 200 mensen. Onyx is uitstekend in staat een dergelijke uitvaart te managen. Afspraken worden op tijd en kordaat nagekomen. In de voorbereiding worden de mogelijkheden van de uitvaart besproken en geoffreerd. Tevens getuigt de gehele zorgzame aanpak van zorgvuldigheid en begrip voor de behoeften van de nabestaanden. We hebben daardoor een prachtige uitvaart van mijn vrouw, moeder en oma gekregen. We zijn heel blij ons toevertrouwd te hebben aan Arianne.

Frans

Crematoria

Crematorium
Haarlemmermeer

Lees verder

Crematorium
Duin- en Bollenstreek

Lees verder

Begraafplaatsen

Wilt u een begrafenis regelen op een van de begraafplaatsen in de regio Haarlemmermeer? We helpen u graag verder. We kunnen vrijblijvend bij u langskomen om uw wensen te bespreken en een offerte te maken. Natuurlijk kunnen we ook direct een offerte maken.

In 2 minuten een offerte op maat aanvragen

Heeft u uw uitvaartwensen op een rij? Graag maken we voor u een uitvaart offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen.